Fijn dat je deze puzzel wilt maken! Door mee te doen bezorg je mij belangrijke onderzoeksdata om mijn spel mee door te kunnen ontwikkelen! Alvast heel erg bedankt daarvoor.

Instructie

Via deze pagina kun je bij vier levels van verhaalpuzzels in een symbolentaal. Alleen de namen van de personages zijn in letters gespeld. Na elk verhaal worden je een aantal vragen gesteld. Weet jij de goede antwoorden te geven?

Fouten

Het is de bedoeling dat je fouten maakt! Pas als je ziet welke vragen je goed en fout hebt, weet je wat je wel of niet hebt begrepen. Het is normaal en geheel volgens de verwachting dat je niet meteen alle goede antwoorden geeft. Probeer het daarna gerust nog eens!

Gebruikersnaam

Het enige dat ik van je vraag is dat je steeds dezelfde gebruikersnaam en leeftijd invult. Die gebruikersnaam kan je eigen naam zijn, maar ook een verzonnen naam. Berend, Pikachu, Ladykiller58… Alles mag.

Speel je nog eens? Vul dan weer dezelfde naam in. Dan kan ik in de resultaten zien of je het een tweede keer beter hebt gedaan. Ook je leeftijd hoeft niet te kloppen, zolang je maar steeds hetzelfde invult.

Nogmaals alvast hartelijk dank en veel puzzelsucces!

De levels

Level 0: Informatie over jou

Level 1: Jan vist…

Level 2: Piet bouwt een huis…

Level 3: Piet heeft een hamer gemaakt…

Level 4: Jan houdt van appels…


Mocht je in de toekomst meer van dit soort puzzels willen maken, stuur dan een berichtje naar gerben@multiversenarratives.com of tweet naar @MultiNarratives.

Wil je nog iets kwijt over de test? Laat hieronder gerust een reactie of commentaar achter!